La province de Namur, au coeur de votre quotidien
CONTACT             FR I NL

Verken deze zomer de provincie Namen in "slow" modus...

 

Volg de Sint-Jacobsroute, smul van streekproducten, bewonder prachtige foto's dankzij deze evenementen die we speciaal voor jou organiseren: 4 Picknickwandelingen voor jou en je gezin, 4 RAVeL & BBQ met een combinatie van fiets- en culinair plezier en een wandeltocht voor dappere wandelaars

Nieuw in 2019: 2 tentoonstellingen op de oevers van de Maas en de Samber, een topgeheime maaltijd, twee culinaire weekends...

Ideaal voor een mooie zomer in de openlucht en om de provincie Namen in het licht van het themajaar Waterrijk Wallonië te beleven!

Picknickwandelingen
7 juli > 1 september 2019

Trek je wandelschoenen aan voor een onvergetelijke tocht! Onderweg stop je voor een gezellige picknick met lekkere streekproducten van bij ons!

Meer info

RAVeL & BBQ
28 juli > 8 september 2019

Spring op je fiets en verken de dorpen, bossen en velden van onze streken! Tijdens de smulhaltes eet je op de barbecue bereide streekgerechten.

Meer info

Wandeltocht op de Sint-Jacobsroute
28 & 29 september 2019

Vertrek voor twee dagen en een nacht op de Sint-Jacobsroute, van Beauraing naar Membre, en geniet volop van de diversiteit van de doorkruiste landschappen.

Meer info

Rondtrekkende tentoonstelling
«Vies de Meuse»
6 mei > 6 oktober 2019

Op plaatsen waar mensen samenkomen en passeren illustreert deze tentoonstelling met beelden en enkele woorden het leven langs de rivier van vroeger en nu.

Meer info

Tentoonstelling
«#masambreatoi»
6 mei > 6 oktober 2019

Talentvolle lokale Instagrammers spelen de rol van ambassadeurs van hun streek en nodigen je uit in hun artistieke wereld !

Meer info

Tables secrètes

Van juni tot september 2019

Word jij één van de 100 gasten voor dit mysterieuze etentje? De originele plaats wordt pas enkele uren op voorhand bekendgemaakt ?

Meer info

News


Word een ambassadeur van onze evenementen! 

Op jouw manier, met jouw energie, jouw talent, jouw expertise, jouw kennis en jouw deelname, kun je ambassadeur worden en bijdragen tot de uitstraling van onze evenementen. Binnenkort zullen we je vertellen wanneer, hoe en wat te doen om officieel Ambassadeur te worden...Laat je fiets verwennen!

Profiteer van je deelname aan één van onze RAVeL & BBQ om je fiets te laten nakijken. Onze partner Pro Vélo is aan elke start aanwezig en ontvangt je met plezier voor een gratis check-up. Daarna kun je veilig op weg!


Newsletter

Ik wil op de hoogte blijven van de door de FTPN georganiseerde evenementen  

Wandeltocht op de Sint-Jacobsroute in de provincie Namen 2018

 


De wandeltocht op de Sint-Jacobsroute: een unieke belevenis


600 wandelaars legden het parcours van 52 km in twee dagen af, vanaf het college van Godinne tot aan het station van Houyet. Bijzonderheid van de tocht in 2018: een nacht in een Tipi op de idyllische Camping de Villatoile in Anseremme en de mogelijkheid om van een uur wellness te genieten te midden van de natuur, voor of na het aan het spit gebraden avondmaal.
Bekijk de film van een onvergetelijk weekend!